Brev från tonårsdotter

Gunnar satt och halvsov framför TV:n. När TV4s 22-nyheter tog slut noterade han att Emma, hans dotter, var tystare än vanligt. Det började visserligen bli läggdags, men 15-åringen brukade alltid höras. Hon kankse hade somnat?

Han gick bort till Emmas rum där han hittade ett brev på sängen. Oroligt började han läsa brevet:

Kära Mamma och Pappa,
Egentligen vill jag inte säga det så här, men jag tror inte jag har något annat val. Jag har stuckit iväg med min nya pojkvän.  Jag har funnit den sanna kärleken och han är helt underbar. Jag är så kär. Jag avgudar hans söta piercingar, snygga tatueringar och coola ärr. För att inte tala om hans stora motorcykel.

Men det är inte bara det – Jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen, och han säger att han vill ha fler barn med mig. 

Jag har också förstått att marijuana inte alls är farligt (snarare tvärt om eftersom det även används inom sjukvården).  Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och till hans vänner. I gengäld får vi hur mycket ecstasy och andra piller som helst. 
Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre – han är värd det.

Ni behöver inte ora er för pengar – Ahmeds vänner, Andrej och mr Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så att jag ska bli filmstjärna. Det är visst väldigt bra betalt, 500 kr per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen, och ytterligare 1000 kr om det medverkar djur (och jag som ju älskar djur, ett kan knappast bli bättre!).

Oroa dig inte Mamma – jag är 15 år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv.  Nån gång så kommer jag och hälsar på er så att ni kan få träffa era barnbarn.

Puss Puss
Emma

P.S
Pappa, detta var inte sant – jag är faktiskt bara över hos Sandra och kollar på TV. Jag ville bara få dig uppmärksam på att det finns värre saker än, som du uttrycker det,
– ATT SVERIGE FÖRLORAR PÅ SATANS STRAFFAR!!!